10 июн. 2014 г., 18:53  

Птичка 

  Поэзия » Любовная
415 0 0

Към красота чудна устремен,
нека ме топли пролетен ден,
искам слънчев лъч да ме грее,
искам птичка бяла да ми пее!

Изпълнен с приказни мечти -
високо с нея нека дух лети!
Облаците нека стигна с нея,
нека волно в небеса се рея!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??