10.06.2014 г., 18:53 ч.  

Птичка 

  Поезия » Любовна
390 0 0

Към красота чудна устремен,
нека ме топли пролетен ден,
искам слънчев лъч да ме грее,
искам птичка бяла да ми пее!

Изпълнен с приказни мечти -
високо с нея нека дух лети!
Облаците нека стигна с нея,
нека волно в небеса се рея!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??