10 jun 2014, 18:53  

Птичка 

  Poesía » De amor
391 0 0

Към красота чудна устремен,
нека ме топли пролетен ден,
искам слънчев лъч да ме грее,
искам птичка бяла да ми пее!

Изпълнен с приказни мечти -
високо с нея нека дух лети!
Облаците нека стигна с нея,
нека волно в небеса се рея!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??