2 апр. 2008 г., 10:14

Ранимо 

  Поэзия » Любовная
551 0 12
Съмнения бързешком се вмъкват.
Пеперудено падат, замръкват.
Сняг вали на едри парцали,
шега се нарича - първоаприлска,
а не - лоша поличба.
И не времето е повинно,
а просто душевно ранимо.
Енигма ли е безпомощна,
да изтръгна, а не мога изповед.
Като таралеж в бодли е свито,
пашкулено, странно, протрито...
Години натикани помежду ни
и ревностно поносими...
Товар от спомени разделил ни
и място на тайника открили...
Съмнения... дали не са само сън...
дали очи да отворя... навън...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??