Разбридана.
Разнищена.
Разтърсена.
Разлистена.
Разлюбена.
Разбивана.
Разстрелвана.
Разсмивана.
Разсеяна.
Развиваща.
Размисляща.
Разкриваща.
Разкошна.
Разлюляна.
Различна.
Разпиляна.
Раз...
На „два” ще бъда друга...
© Мария Ризова Все права защищены