2.05.2016 г., 22:17 ч.

*** 

  Поезия » Друга
405 0 0

Разбридана.

Разнищена.

Разтърсена.

Разлистена.

Разлюбена.

Разбивана.

Разстрелвана.

Разсмивана.

Разсеяна.

Развиваща.

Размисляща.

Разкриваща.

Разкошна.

Разлюляна.

Различна.

Разпиляна.

 

Раз...

На „два” ще бъда друга...

 

© Мария Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??