Рисувам мъка -
жена в черно,
болка и разлъка.
Самота - сив нюанс,
облаци и дъжд,
отново малшанс
и тъга по мъж.
Рисувам мъка,
просто мъка,
няма друго -
само болка
и разлъка.
Буря - светкавица
и поразяващ гръм,
пороен дъжд
и черен път.
Рисувам мъка,
жестока мъка,
кървав дъжд
и тъга по мъж.
© Богдана Маринова Все права защищены