20.09.2013 г., 21:03 ч.

Рисувам мъка 

  Поезия » Друга
475 0 0

Рисувам мъка -

жена в черно,

болка и разлъка.

 

Самота - сив нюанс,

облаци и дъжд,

отново малшанс

и тъга по мъж.

 

Рисувам мъка,

просто мъка,

няма друго -

само болка 

и разлъка.

 

Буря - светкавица

и поразяващ гръм,

пороен дъжд

и черен път.

 

Рисувам мъка,

жестока мъка,

кървав дъжд

и тъга по мъж.

 

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??