20 sept 2013, 21:03

Рисувам мъка 

  Poesía » Otra
476 0 0

Рисувам мъка -

жена в черно,

болка и разлъка.

 

Самота - сив нюанс,

облаци и дъжд,

отново малшанс

и тъга по мъж.

 

Рисувам мъка,

просто мъка,

няма друго -

само болка 

и разлъка.

 

Буря - светкавица

и поразяващ гръм,

пороен дъжд

и черен път.

 

Рисувам мъка,

жестока мъка,

кървав дъжд

и тъга по мъж.

 

 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??