18 нояб. 2017 г., 12:00

Родна стряха 

  Поэзия
374 1 0

Далеч от родна стряха,

оставихме роднини, близки,

с печален глас кога мълвяха,

простихме се, проляхме сълзи.

 

Настанало е време болно и разделно.

Но що е туй? Падение или възход?

Ще скитаме ли ний безцелно?

Мъстим навеки за скръбен нам народ.

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??