18 nov 2017, 12:00

Родна стряха 

  Poesía
375 1 0

Далеч от родна стряха,

оставихме роднини, близки,

с печален глас кога мълвяха,

простихме се, проляхме сълзи.

 

Настанало е време болно и разделно.

Но що е туй? Падение или възход?

Ще скитаме ли ний безцелно?

Мъстим навеки за скръбен нам народ.

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??