4 мая 2010 г., 14:41

Романтично 

  Поэзия » Другая
637 0 0

Листата бавно се поклащат,

цветята пеят тиха песен;

птиците сякаш се изпращат,

трудният път е сякаш лесен.

Небето високо се издига над нас,

морето сякаш по-дълбоко става.

И там, сгушени във този час,

двама потръпват от наслада.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??