4 may 2010, 14:41

Романтично 

  Poesía » Otra
631 0 0

Листата бавно се поклащат,

цветята пеят тиха песен;

птиците сякаш се изпращат,

трудният път е сякаш лесен.

Небето високо се издига над нас,

морето сякаш по-дълбоко става.

И там, сгушени във този час,

двама потръпват от наслада.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??