4.05.2010 г., 14:41 ч.

Романтично 

  Поезия » Друга
638 0 0

Листата бавно се поклащат,

цветята пеят тиха песен;

птиците сякаш се изпращат,

трудният път е сякаш лесен.

Небето високо се издига над нас,

морето сякаш по-дълбоко става.

И там, сгушени във този час,

двама потръпват от наслада.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??