25 сент. 2014 г., 12:50

Сама 

  Поэзия » Любовная
552 0 0

Поредна нощ самотна,

до мене мъжко тяло спи...

Душата в мене тъй сиротна

тихичко за любовта шепти ...

 

Мислите ми пак някъде летят

отново искат да ме отвлекат.

Някъде в нечии влюбени очи,

някъде където няма самота и сълзи...

 

Аз бленувам за любов и за лъчи...

Сърцето ми от любов да порасте ...

Но имам само спящото лице...

и огън,който упорито гасне...

 

Ще си сипя чаша вино пак,

поне за малко да се утеша...

че до мен заспива някой,

но аз съм толкова сама...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??