Поредна нощ самотна,
до мене мъжко тяло спи...
Душата в мене тъй сиротна
тихичко за любовта шепти ...
Мислите ми пак някъде летят
отново искат да ме отвлекат.
Някъде в нечии влюбени очи,
някъде където няма самота и сълзи...
Аз бленувам за любов и за лъчи...
Сърцето ми от любов да порасте ...
Но имам само спящото лице...
и огън,който упорито гасне...
Ще си сипя чаша вино пак,
поне за малко да се утеша...
че до мен заспива някой,
но аз съм толкова сама...
© Todos los derechos reservados