28 апр. 2012 г., 23:52

Самотата 

  Поэзия » Философская
410 0 0

Самотата

 

Ето я самотата - осланям се на веслата  ù,

 движа се на крилата ù,

когато си самотен,

ти изпитваш себе си -

какво в любовта би изживял?

Но по- важно е страданието

на другите дали би съпреживял?

Самотата е лирично успокоение,

мисловно вглъбяване и съзерцаване,

когато съм сама, се вслушвам в

тишината на покоя,

на духовния си обрат вземам завоя!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??