28.04.2012 г., 23:52 ч.

Самотата 

  Поезия » Философска
408 0 0

Самотата

 

Ето я самотата - осланям се на веслата  ù,

 движа се на крилата ù,

когато си самотен,

ти изпитваш себе си -

какво в любовта би изживял?

Но по- важно е страданието

на другите дали би съпреживял?

Самотата е лирично успокоение,

мисловно вглъбяване и съзерцаване,

когато съм сама, се вслушвам в

тишината на покоя,

на духовния си обрат вземам завоя!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??