Самотата
Ето я самотата - осланям се на веслата ù,
движа се на крилата ù,
когато си самотен,
ти изпитваш себе си -
какво в любовта би изживял?
Но по- важно е страданието
на другите дали би съпреживял?
Самотата е лирично успокоение,
мисловно вглъбяване и съзерцаване,
когато съм сама, се вслушвам в
тишината на покоя,
на духовния си обрат вземам завоя!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados