Един ден,
когато пламъкът във нас угасне,
мечтите са пътека извървяна,
ще седнем пред камината домашна,
с две златни чаши, пълна кана.
Ще гледаме как огънят гори,
ще го разпалваме със спомени,
без рани,
сега не питай, много ме боли,
сега е просто много рано.
© Ивон Все права защищены