5 февр. 2010 г., 11:19

Сграбчване 

  Поэзия » Другая
653 0 7

Измервам нощите
в крачки към теб
и ми липсваш,
и липсваш,
и липсваш!
Своенравна!
С колко думи подред
днес
ме стискаш,
обмисляш,
намисляш!
Не чакай!
Малко остана!
Светлините в тунела
поисках,
в тъмното
теб
все притисках!
И утре -
съвсем отрано,
легално,
реално,
в развой ще те хвана,
и ще те имам.
Наистина!
Или пък -
в истина?

© Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??