Feb 5, 2010, 11:19 AM

Сграбчване 

  Poetry » Other
654 0 7

Измервам нощите
в крачки към теб
и ми липсваш,
и липсваш,
и липсваш!
Своенравна!
С колко думи подред
днес
ме стискаш,
обмисляш,
намисляш!
Не чакай!
Малко остана!
Светлините в тунела
поисках,
в тъмното
теб
все притисках!
И утре -
съвсем отрано,
легално,
реално,
в развой ще те хвана,
и ще те имам.
Наистина!
Или пък -
в истина?

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??