Спомен отминал с дъх на горчиво,
отмаляват краката в мрежи несигурност.
Душата трепери, нестихващи думи
подреждат се в празни редици заучени.
Слънце опитва да стопли ръцете ми,
но самотни остават те, все тъй студени.
Недоживяно минало, тихо заспивам,
меки облаци дъжд от шепот разливат.
© Христина Гълъбова Все права защищены
Добре дошла и от мен.
Ще се отбивам.
Поздрав!