19 авг. 2008 г., 06:58

Съдба 

  Поэзия » Другая
1028 0 1

Вълшебница зла играе с моята съдба,

къде е избавлението за покварената ми душа,

пожар бушува, дали ще се спася,

всичко връща се без свойта красота,

дъжд изпива суша от пръстта,

живот се ражда от смъртта.

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??