19.08.2008 г., 6:58 ч.

Съдба 

  Поезия » Друга
1007 0 1

Вълшебница зла играе с моята съдба,

къде е избавлението за покварената ми душа,

пожар бушува, дали ще се спася,

всичко връща се без свойта красота,

дъжд изпива суша от пръстта,

живот се ражда от смъртта.

© Недялко Благоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??