19 ago 2008, 6:58

Съдба 

  Poesía » Otra
1008 0 1

Вълшебница зла играе с моята съдба,

къде е избавлението за покварената ми душа,

пожар бушува, дали ще се спася,

всичко връща се без свойта красота,

дъжд изпива суша от пръстта,

живот се ражда от смъртта.

© Недялко Благоев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??