29 апр. 2009 г., 23:08

Съдба, познала себе си 

  Поэзия » Философская
485 0 3

По време на нощта, болезнено кафява,

сега, когато нямам време за забрава,

по време на застоя зноен, на отмората,

в стобора сив на пътя, няма я опората.

 

Бетон,

мечта във зноя,

на лятото болезнен епизод!

 

Жетон,

изпълнил своя,

коректен избор при залог!

 

Лавица, прашна със бутилки, матови.

Лъвица пъргава със лапи шантави.

Лъжица не за всяка палава уста.

 

Това е просто живата, прогизнала, познала себе си съдба.

 

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??