26 апр. 2008 г., 08:53

Сънища 

  Поэзия » Любовная
476 0 2

Уморена съм от път,
бреме тежко, но безмълвно влача -
да бъда себе си в играта...

 

За сън затварят се очи,
за сън и блян далечен.
Спомен кратък - малотрайни дни,
мечти за нови сили и зори...

 

Там аз виждам своя кът!
Не ще да бъда в любовта сама -
за мен, знам, определени има -
две очи черни и красиви ръце,
и те - вплетени в моите коси...

Не, не са просто мечти!

© Тони Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??