31 мая 2012 г., 22:30

Уорлик 

  Поэзия
403 0 0

Отива си Уорлик - онзи досадник,

на САЩ шистовият посланик.

Преди време се той активизира -

щеше България да АКТА-визира.

Защитава той ромите нещастни -

политиците ни слушаха "съветите" му злощастни.

Но и без него България ще се циганизира,

ако народът сам не пожелае това да спира!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??