Отива си Уорлик - онзи досадник,
на САЩ шистовият посланик.
Преди време се той активизира -
щеше България да АКТА-визира.
Защитава той ромите нещастни -
политиците ни слушаха "съветите" му злощастни.
Но и без него България ще се циганизира,
ако народът сам не пожелае това да спира!
© Георги Всички права запазени