31 may 2012, 22:30

Уорлик 

  Poesía
404 0 0

Отива си Уорлик - онзи досадник,

на САЩ шистовият посланик.

Преди време се той активизира -

щеше България да АКТА-визира.

Защитава той ромите нещастни -

политиците ни слушаха "съветите" му злощастни.

Но и без него България ще се циганизира,

ако народът сам не пожелае това да спира!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??