15 нояб. 2016 г., 15:40  

В очакване на вечността 

  Поэзия » Философская
264 0 0

Бог моя живот нявга ще вземе,

ще дойде туй тъжно време,

когато с него ще се простя

и ще видя мрака на вечността.

Ще дойде нощ беззвездна,

когато ще пропадна в бездна

и ден, когато камбани ще бият

и хората от черна мъка ще пият.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??