15 nov 2016, 15:40  

В очакване на вечността 

  Poesía » Filosófica
266 0 0

Бог моя живот нявга ще вземе,

ще дойде туй тъжно време,

когато с него ще се простя

и ще видя мрака на вечността.

Ще дойде нощ беззвездна,

когато ще пропадна в бездна

и ден, когато камбани ще бият

и хората от черна мъка ще пият.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??