Бог моя живот нявга ще вземе,
ще дойде туй тъжно време,
когато с него ще се простя
и ще видя мрака на вечността.
Ще дойде нощ беззвездна,
когато ще пропадна в бездна
и ден, когато камбани ще бият
и хората от черна мъка ще пият.
© Георги Всички права запазени