22 февр. 2008 г., 07:16

В средата на нощта 

  Поэзия » Другая
600 0 1

И в средата на нощта

будя се със мисълта

за теб, потънала цяла

в аромата ти и вяла,

лика и устните твои

търся в свойте покои.

 

Аз знам - няма те, но

от това какво, защо

ли трябва да те няма,

ако трябва да съм пряма,

всъщност ме вълнува

и сега ме кара да будувам...

© Александра Чикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??