22 feb 2008, 7:16

В средата на нощта 

  Poesía » Otra
599 0 1

И в средата на нощта

будя се със мисълта

за теб, потънала цяла

в аромата ти и вяла,

лика и устните твои

търся в свойте покои.

 

Аз знам - няма те, но

от това какво, защо

ли трябва да те няма,

ако трябва да съм пряма,

всъщност ме вълнува

и сега ме кара да будувам...

© Александра Чикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??