2 мая 2017 г., 18:52

Вечността 

  Поэзия » Философская
301 0 0

Гасне денят, идва нощта,

звездици над мен блестят.

Чезне дневен лъч през вечерта,

две очи затварят се и спят.

 

И тъга от вечната тъма

душата ми обзема.

И майката земя

в скута си ще ме приеме.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??