2.05.2017 г., 18:52 ч.

Вечността 

  Поезия » Философска
279 0 0

Гасне денят, идва нощта,

звездици над мен блестят.

Чезне дневен лъч през вечерта,

две очи затварят се и спят.

 

И тъга от вечната тъма

душата ми обзема.

И майката земя

в скута си ще ме приеме.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??