2 may 2017, 18:52

Вечността 

  Poesía » Filosófica
280 0 0

Гасне денят, идва нощта,

звездици над мен блестят.

Чезне дневен лъч през вечерта,

две очи затварят се и спят.

 

И тъга от вечната тъма

душата ми обзема.

И майката земя

в скута си ще ме приеме.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??