8 мая 2008 г., 09:04

Вкус на лято 

  Поэзия » Философская
636 0 19
Обгорени багри на лято,
в изтънели, къси дрешки,
с размити водни плясъци
събират образи прежни,
с вкус на спомени лански,
пак в свои води плувнали,
като монета потънала,
затърсили своето щастие...

И аз, разпукваща се отново
и отново се прераждам
духовно  отразена,
на обратен път надяваща се.
И аз, изкусно изкусена примигвам,
съзерцателно властна,
снежинки изтръскала от миглите си,
в завърнало се приказно лято.

 

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??