18 дек. 2009 г., 09:21

Все още не 

  Поэзия » Для детей
781 0 0

Все още не

 


Все още не мога да заплача,

а сълза - вечността от мене чака.

Като загасена свещ от крепост в бездна,

зад решетките, ръката ми за милост се протяга.


Все още не мога да заплача,

по душа - палач съм с маска.


Не съм хищен и смърт - не, не разхищавам,

но в море от грешната ви кръв ще се yдавя.


Все още не мога да заплача,

а душата ми - пожар е в ада.


Като оцелял вампир след здрача,

демонската сеч ще сея и във рая!

© Слав Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??