Все още не
Все още не мога да заплача,
а сълза - вечността от мене чака.
Като загасена свещ от крепост в бездна,
зад решетките, ръката ми за милост се протяга.
Все още не мога да заплача,
по душа - палач съм с маска.
Не съм хищен и смърт - не, не разхищавам,
но в море от грешната ви кръв ще се yдавя.
Все още не мога да заплача,
а душата ми - пожар е в ада.
Като оцелял вампир след здрача,
демонската сеч ще сея и във рая!
© Слав Петров Todos los derechos reservados