18.12.2009 г., 9:21 ч.

Все още не 

  Поезия » За деца
780 0 0

Все още не

 


Все още не мога да заплача,

а сълза - вечността от мене чака.

Като загасена свещ от крепост в бездна,

зад решетките, ръката ми за милост се протяга.


Все още не мога да заплача,

по душа - палач съм с маска.


Не съм хищен и смърт - не, не разхищавам,

но в море от грешната ви кръв ще се yдавя.


Все още не мога да заплача,

а душата ми - пожар е в ада.


Като оцелял вампир след здрача,

демонската сеч ще сея и във рая!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??