Забрави ме, не се обаждаш вече,
а аз си мислех, че го каза на шега...
Усмихвам се и казвам си, човече,
виновна си, че те боли сега.
Но не очаквах, искам да призная,
да бъдеш твърд и толкова студен,
боли ме, въпреки да зная,
че аз оставих теб, не ти мен...
© Елена Копанарова Все права защищены
Харесва ми стила!
Поздравления!