5.09.2009 г., 23:42 ч.

Забрави ме 

  Поезия » Любовна
923 0 4

Забрави ме, не се обаждаш вече,

а аз си мислех, че го каза на шега...

Усмихвам се и казвам си, човече,

виновна си, че те боли сега.

 

Но не очаквах, искам да призная,

да бъдеш твърд и толкова студен,

боли ме, въпреки да зная,

че аз оставих теб, не ти мен...

© Елена Копанарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??