5 sept 2009, 23:42

Забрави ме 

  Poesía » De amor
921 0 4

Забрави ме, не се обаждаш вече,

а аз си мислех, че го каза на шега...

Усмихвам се и казвам си, човече,

виновна си, че те боли сега.

 

Но не очаквах, искам да призная,

да бъдеш твърд и толкова студен,

боли ме, въпреки да зная,

че аз оставих теб, не ти мен...

© Елена Копанарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??