23 янв. 2010 г., 13:41

Защо ще дойде краят на света (в няколко скромни реда) 

  Поэзия » Другая
746 0 2

О, невежество свещено...! 

Във своето незнание се къпят...

И своя свят си само обожават!

Слепец с очи, безчувствен със сърце, глух с уши, със знание неук...

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??