23.01.2010 г., 13:41 ч.

Защо ще дойде краят на света (в няколко скромни реда) 

  Поезия » Друга
723 0 2

О, невежество свещено...! 

Във своето незнание се къпят...

И своя свят си само обожават!

Слепец с очи, безчувствен със сърце, глух с уши, със знание неук...

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??