23 ene 2010, 13:41

Защо ще дойде краят на света (в няколко скромни реда) 

  Poesía » Otra
725 0 2

О, невежество свещено...! 

Във своето незнание се къпят...

И своя свят си само обожават!

Слепец с очи, безчувствен със сърце, глух с уши, със знание неук...

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??