3 февр. 2008 г., 13:48

Завист 

  Поэзия
971 0 4
          Най-мразя завистта,
тя убива в човека всяка добрина!
Вместо да се постараят,
хората завиждат и ругаят!!!
Със старание постига се целта,
а за провала допринася завистта!!!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??